Moderátorka Sky News odsoudila ignorování Bidenem vlastní vnučky

© Instagram @lundentownn_
Ostentativní ignorování existence vlastní vnučky svědčí o krutosti prezidenta USA Joea Bidena, prohlásila novinářka Sky News Australie Rita Panahiová.

Televizní stanice Sky News s odvoláním na zdrojedříve oznámila, že Bidenovi pomocníci dostali pokyn mluvit veřejně jen o šesti jeho vnucích bez ohledu na čtyřletou mimomanželskou dcerku Huntera Bidena Navy.

„Myslím si, že je to velmi kruté. Jde přece o nevinné malé dítě, jehož existenci babička a dědeček prostě ignorují,“ uvedla Panahiová.

Podle názoru novinářky vnuci prezidenta USA nejsou zakázaným tématem s ohledem na to, že Biden sám o nich nejednou promluvil. Avšak podle názoru moderátorky ostentativní ignorování existence malého děvčete svědčí o krutosti amerického prezidenta.

„Svědčí to opravdu o charakteru těchto lidí… Dokonce když je tvůj syn – otec dítěte – darmošlap, nesmí to dědečkovi zabránit v účasti v životě vnučky,“ prohlásila Panahiová.

V květnu začalo v soudu amerického státu Arkansas jednání, v jehož průběhu požádal Hunter Biden o snížení alimentů ve prospěch jeho čtyřleté dcerky z mimomanželského styku s místní obyvatelkou. Podle informace Fox News odmítl Biden uznat, že je dědečkem Navy.